Det finns personer som inte borde ge sig ut för att arbeta i skog och mark, men de gör det ändå och efteråt så får vi höra historier om träd som faller över egendom, personskador och annat som verkligen inte borde ske. Behöver du hjälp med trädfällning i Stockholm? Man ska inte inbilla sig att stubbfräsning och trädfällning är en enkel sak. Visst ser det enkelt ut när någon annan gör det och man kan ju få intrycket av att det bara krävs professionell utrustning för att klara jobbet.

 

Hyr in proffsen

Om det är så att du funderar på att själv fräsa bort en eller två stubbar, eller fälla ett träd som står farligt nära huset, så bör du beakta hur pass mycket erfarenhet som faktiskt krävs för att utföra detta arbete på ett säkert och effektivt sätt. Proffsen som jobbar året runt med fräsning och fällning har förstås de bästa maskinerna men de har också vanan och kunskapen som krävs för att veta hur fällningen ska ske med minsta fara för människor och egendom.

Ett träd som står och lutar farligt nära huset måste man ta hand om, men om man inte gör detta på rätt sätt och åsamkar skador på hus och kanske till och med på människor så hade det ju varit bättre att låta trädet stå. Det här är sådant som man ska tänka på innan man drar på sig ett par handskar och börjar jobba med en maskin som man nyss fått hem från den lokala byggmarknaden.

 

Goda resultat

En stubbe kan se rätt så liten ut men det kan ändå krävas mer än en handhållen maskin för att fräsa bort och göra i ordning marken så att man får en jämn och snygg yta. Söker du efter någon som jobbar med stubbfräsning i Stockholm? Idag så finns det företag som har specialiserat sig på stubbfräsning vilket säger en hel del om vad som krävs för att få goda resultat. Specialisterna ser på många olika faktorer för att komma fram till hur de ska jobba och saker som kommer att påverka pris för fräsning är:

  • Geografiskt läge
  • Stubbens diameter
  • Antal stubbar
  • Fräsdjup

 

Även trädfällning kommer med många aspekter som man måste tänka igenom innan man drar igång arbetet.

Ju bättre plan man har, desto bättre resultat får man, och med en professionell samarbetspartner så kan man se fram emot trädfällning och fräsningar av stubbar som avklaras effektivt och som avslutas med försköning av den plats som man har jobbat på.

 

 

(Bild: Riggwelter, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=2430355)

Taggar:
Publicering slut: 6 mars 2016 kl 00:00